auto_8ff0666ec9bef605f07e61dc30be4db41500632535
21/07/2017 - 18:25

A e dini sa vjeç është Salsano Rrapi?! Do të befasoheni

Moderatori dhe aktori i spektaklit të humorit ‘Portokalli’, Salsano Rrapi, dje ka festuar ditëlindjen dhe miqtë e tij janë kujdesur për t’ia bërë sa më të veçantë këtë ditë.

Ajo shprehja “femrat nuk pyeten për moshën”, duhet zgjeruar edhe me ca meshkuj. Ata nuk e tregojnë moshën në pamje, kështu që më mirë të vazhdosh t’i mendosh, pa e ditur moshën, gjithmonë të rinj, siç edhe duken. Salsano Rrapi meriton një vend në këtë komunitet meshkujsh. Por duket se sekretin ja ka zbuluar pikërisht miku i tij.

Aktori ka marrë dy torta nga kolegët e tij, Gaz Paja dhe Florian Binaj, por detaji në tortën e Florit na bën të dyshojmë që aktori ka mbushur 50 vjeç duke qenë që mbi të është një gjysmë portokall dhe një 50%.

“Kjo eshte torta e Florian Binajt per mua. Gjithmone i vecante ne ditelindjen time. Perqafime Flor”, shkruan Salsano.

Prezantuesi i Portokallisë ka qenë larg familjes në këtë ditë, në tur në Bulqizë me “Verë dhe Portokalle”, por miqtë e tij e kanë ndihmuar të ndihet si në familje duke e festuar të gjithë së bashku ditën e veçantë për Salsanon.

auto_64f9eabb9746e02fbfdec6b75b2ef0b31500632537

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>