170503-fidget-spinner-school-ban
21/05/2017 - 8:53

Ja çfarë ndikimi ka loja e famshme ‘spinner’ në trurin e njeriut

Spinner është një lojë e re që u bë trend kohëve të fundit, që mund të mbahet në dorë dhe të rrotullohet me shpejtësi, por ka një ndikim të mirë në trurin e njeriut.

Kjo u krijua fillimisht vetëm si një lojë, por më vonë u vërtetua se është një anti-stres, një trajtim për AHDH (crregullim i vëmendjes), si dhe një mënyrë se si të rinjtë të largojnë varësinë nga celularët.

Kjo lojë ka hyrë edhe në Shqipëri, ku shumë të rinj e përdorin për të kaluar kohën apo për tu qetësuar, shkruan Oranews.

Prandaj, askush nuk duhet të frikësohet nga ky trend, sepse nuk krijon varësi, është një lojë e thjeshtë fëmijësh që ka disa elemente pozitive në mendjen e njeriut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>