fizikanti-600x322
25/08/2017 - 14:45

Fizikanti në prag të vdekjes bën deklaratën shokuese: Ju tregoj vrasësin më të madh në botë

Stephen Hawking, shkencëtari më i njohur vazhdon me paralajmërimet e tij bombë, ndërsa në fund është ndalur në vrasësin më të madh në botë.

Në një video të publikuar së fundmi në rrjetet sociale, Haëking thotë se, vrasësi kryesor në botë është obeziteti.

Ky i fundit është një nga betejat më serioze me të cilat njerëzimi është përballur
ndonjëherë.

Shkencëtari e vë theksin te aktiviteti fizik dhe këshillon se të rriturit duhet të kryejnë të paktën 30 minuta aktivitet fizik dhe fëmijët deri në 60 minuta.

Ndër të tjera ai shton:

E shikoj botën si një të tërë dhe jam këtu për të adresuar se cilat janë problemet më shqetësuese me shëndetin në shekullin 21. Sot shumë njerëz vdesin nga komplikime që lidhen me obezitetin.

Ne hamë shumë dhe lëvizim pak. Fatmirësisht zgjidhja është e thjeshtë: më shumë aktiviete fizik dhe një ndryshim në dietën ushqimore. Nuk kërkon ndonjë shpikje të madhe”, thotë ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>