auto_Votime_PD_51500708919
22/07/2017 - 9:44

Zgjedhjet në PD. Zbulohet ora kur do të votojnë dy rivalët, Basha-Selami

Që herët në orën 08:00 ka nisur votimi për të zgjedhur kryetarin e ri të Partisë Demokratike.

Të drejtën e votës e kanë mbi 100 mijë demokratë dhe midis tyre edhe dy rivalët për këtë post, Lulzim Basha dhe Eduard Selami.

Është zbuluar edhe ora se kur ata do të votojnë.

Eduard Selami do të ushtroj të drejtën e tij për të votuar në orën 10:00 ndërsa kundërshtari i tij, Basha vetëm një orë më vonë, në orën 11:00 do të votoj në selinë e Partisë Demokratike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>