Fatmir-Xhafaj
19/06/2017 - 11:58

Xhafaj kundër LSI-së: Deklarata antiligjore ndaj policisë. Vlerëson Haki Çakon

Gjate daljes se sotme para mediave ish- ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj ka vlerësuar rolin e Haki Çakos duke quajtur antikushtetuese sulmet që janë bërë ndaj policisë.

Ai ka hedhur poshte akusat e LSI-se qe kërkoi dorëheqjen e Haki Çakos, drejtorit të policisë së Shtetit

“Policia nuk mund të shërbejë si rrufepritëse për shkarkesat e tensioneve elektorale. Disa deklarime ndaj policisë në vlerësimin tim politik por dhe ligjor janë antikushtetuese dhe në shkelje të drejtëpërdrejtë të ligjit”, u shpreh Xhafaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>