Berishaa-415x260
19/06/2017 - 11:25

“Vidhen të dhënat e regjistrit elektronik të votuesve nga Ministria e Brendshme”

Ish-kryeministri Sali Berisha ka bërë një denoncim serioz ku ka akuzuar ish-ministrin e Brendshëm Saimir Tahirin se ka vjedhur të dhënat e regjistrit elektronik të votuesve nga ministria dhe se i ka transferuar në zyrat e PS-së.
Lidhur me këtë ngjarje, Berisha i bën thirrje prokurorisë që të hetojë rastin.

STATUSI I BERISHËS

Saje qorri vjedh të gjitha të dhënat e regjistrit elektronik të votuesve nga Ministria e Brendshme dhe ato po i përdor drejtori i IT të Policisë, Ernest Dimashi, një militant fanatik i PS.

Lexoni mesazhin e sapo ardhur të oficerit dixhital.

I bëj thirrje prokurorisë të nisë me urgjencë hetimin ndaj këtij akti që shkatërron procesin zgjedhor! sb

“16/06/2017, 18:15:37: Sajmir Tahiri ka transferuar në zyrat e PS të gjithë të dhënat e regjistrit elektronik të votuesve që ka MB dhe po i përdor drejtori i IT të policisë Ernest Dimashi një militant i PS dhe mik i Sajmirit.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>