1465818064vasili1504
12/08/2017 - 11:16

Vazhdon opozita e facebook-ut, Vasili akuzon Ramën për turizmin

Petrit Vasili e ka goditur sërish sot, politikën turistike të Kryeministrit Rama dhe atë vetë personalisht, nisur nga statuset që publikon Rama çdo mëngjes në rrjetet sociale.

“Gjithë bota, – shkruan Vasili, – i bën promocione, panaire turistike dhe reklamë turizmit gjithë vitin, me përjashtim të korrikut dhe gushtit. Ky shkollëpakëti, kryeministri ynë, bën promocion në gusht, në të dalë të sezonit turistik, pra bën një lloj aksham pazari. Aferim i qoftë, kaq di kaq bën!”- përfundon ironikisht kreu i deputetëve të LSI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>