auto_rruga_e_arbrit1477683102
11/08/2017 - 17:11

Rama reagon për rrugën e Arbrit: Qytetarët nuk do të paguajnë asnjë taksë

Kryeministri Edi Rama ka komentuar hapjen e tenderit për rrugën e Arbrit, përmes një statusi në Facebook.

Ai shprehet se hapja e tenderit shënon fundin e zvarritjeve disavjeçare për këtë aks të rëndësishëm, ndërsa shton se qytetarët shqiptarë s’do paguajnë tarifa.

“Rruga e Arbrit çel programin 1 miliard për rindërtim. Drejt finalizimit një proçes i stërzgjatur në vite që do të kurorëzohet, siç është premtuar, brenda vjeshtës me nisjen e punimeve. Është çelur dje koncesioni për ndërtimin dhe mirëmbajtjen e rrugës së Arbrit, me një vlerë prej 33,6 mld lekë të reja. Ofertat do të priten deri në dt 2 tetor 2017 dhe komisioni do të shpallë fituesin brenda 60 ditëve nga data e mbylljes së ofertës. Për kalimin me automjet në këtë aks nuk do t’ju duhet të paguani asnjë tarifë”, ka thënë Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>