edi-rama-1-1
13/09/2017 - 11:45

Rama “përulet” sot para Metës. Çfarë do të ndodhë pasdite

Qeveria “Rama 2” do të betohet në Presidencë ditën e sotme në orën 17:00.

Pasi mori “bekimin” e deputetëve të parlamentit me 78 vota pro, sot është radha e Presidentit Meta.

Në përfundim të seancës maratonë e cila përfundoi në orët e para të mëngjesit të ditës së sotme ku u votua programi i qeverisë me 78 vota pro dhe 51 kundër, qeveria mori “bekimin” për 4 vitet e ardhshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>