spiropali
08/06/2017 - 17:28

“Për një votë të puth në buzë”. Elektorati tallet keq me Elisa Spiropalin

Elisa Spiropali është kandidate e PS për deputete në qarkun e Korçës dhe mbulon Kolonjën.

Faqja në Facebook “Kolonja Jonë” ka publikuar një vjershë që kanë bërë për Elisa Spiropalin, të titulluar “Spiropali në fushatë”.

Spiropali në fushatë

Çdo të hënë çdo të martë,

Spiropali në Taç lartë,

për një votë jep nje bluzë,

mund të puthë dhe në buzë.

Pastaj ikën në Borovë

dhe në dorë mban një kovë.

Por atje nuk gënjen dot,

se janë njerëz që kanë parë botê.

I thanë për kovën perse e mban?

“Do t’ua them, po prit aman!

Po t’ju djegë prapë gjermani,

ujin juve me se do ta mbani?”

Pastaj hidhet ne Prodan

dhe pastaj fillon e qan.

“Juve nuk paskeni urë?

Jua bej unë, po u bëra burr?.”

I genjeu mirë e mirë

dhe u dha dhe ndonje birrë.

Pastaj u hodh nga Barrmashi,

ku ish korrur dhe hashashi.

“Dua votën për deputete,

një për ju, njëqind për vete”.

Pasi foli me tërë fshanë,

tha si vidhet në doganë.

auto_Screenshot_211496868765

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>