2cf59d94eba42e0a0c03b34c2769dc70
14/08/2017 - 12:22

Pas lindjes së binjakeve, rishfaqet në publik Jorida Tabaku. Shikoni si duket

Ajo është padyshim një prej zonjave më elegante të parlamentit shqiptar dhe vetëm dy muaj më parë solli në jetë dy vajzat e saj binjake.

Mirëpo duket se shtatzënia nuk ka lënë asnjë shenjë tek Jorida Tabaku e cila së fundmi është rishfaqur në publik po aq elegante sa më parë. Tabaku duket se i është rikthyer detyrave të saj duke qenë se është fotografuar në një takim me përfaqësues të ambasadës amerikane.

E veshur me një fustan me vija dhe e kuruar si gjithmonë, deputetja e PD-së i ka mahnitur të gjithë me format e saj të pas shtatzënisë.

f30e135876df3c0088e1df1af6f8491b

2093772891c442b4c08aa164c9b78502

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>