liberalizimi1-780x439 (1)
22/08/2017 - 15:30

Parlamenti holandez nis diskutimin për pezullimin e vizave për shqiptarët (Video)

Pas publikimit të një raporti konfidencial të hartuar nga Policia dhe Prokuroria holandeze, dy agjencitë ligjzbatuese pranuan se ato i propozuan qeverisë pezullimin e lëvizjes se lirë për shtetasit shqiptarë në zonën Schengen.

Parlamenti holandez reagoi menjëherë dhe tashme ka nisur një listë me pyetje për qeverinë holandeze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>