NARD-NDOKA-07_tn_9
11/08/2017 - 16:26

Nard Ndoka: Rama zero shqetësim për zjarrin, Premçi do shkarkohet se përhapi panik

Pas deklaratës së kreu të Emergjencave Civile, Premçi për tërmetet, kas pasur një sërë reagimesh.

Një ndër ta ka qenë edhe kreu i PDK-së, njeheresh deputeti Nard Ndoka, i cili duke akuzuar kryeministrin Rama se nuk po merret me situatën alarmante dhe me zjarret që po shkrumbojnë vendin.

Ai shkruan sot se pritet shkarkimi i kreut të Emergjencave, Shemsi Premçi pas deklarates bombastike të bërë dje se vendi kërcënohet nga tërmete të forta si ai ne vitin 1967.

“Zjarret po trillohen nga Premçi, pritet shkarkimi i tij për panik, ndaj deklarata e tij për tërmet është normale!” – shkruan Ndoka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>