IMG_1770
22/05/2017 - 14:51

Mirela Karabina, pedagogia që do të zëvendësojë Nikollën në Ministrinë e Arsimit

Një mësuese do të zëvendësojë Lindita Nikollë në Ministrinë e Arsimit, dhe ajo është Mirela Karabina.
Emri i saj është propozuar nga Lulzim Basha dhe pranuar nga Rama për të qenë Ministrja e Re e Arsimit.

Karabina ka lindur në 29 maj të vitit 1966 dhe ka punuar për shumë vite si mësuese. Ajo ka qenë drejtoreshë e shkollës 9 vjeçare P.Budi në Tiranë në vitet 2005-2011.

Aktualisht ajo punon si pedagoge në Universitetin e Tiranës dhe në disa universitete të tjera.

Mirela Karabina është bashkëshortja e ambasadorit shqiptar në Bullgari në vitet 2011-2014.

CV e Mirela Karabines:

mirela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>