asddswwww
14/07/2017 - 9:47

Lodhet nga rinumërimi, nënkyetari i KQZ-së bie nga karrigia (Video)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve rinumëroi 64 kuti të Tiranës pas kërkesës së PDIU-së. Numërimi nisi rreth orës 10 të paradites së të enjtes dhe përfundoi në mbrëmje duke mos sjellë asnjë ndryshim në rezultat.

Gjatë orëve të gjata ka pasur edhe një “incident”.

Nënkryetari i KQZ-së Denar Biba është shtrirë pak më tepër se duhet në karrige, por është reëzuar. Për më shumë shihni pamjet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>