WhatsApp Image 2017-05-21 at 20.40.13
22/05/2017 - 9:49

Ledina Mandia, një zv/ Kryeministre shkodrane

E propozuara nga PD-ja për postin numër të qeverisë është Ledina Mandia, e lindur në Shkodër. Ajo ka mbaruar fakultetit Juridik në qytetin e Shkodrës. Më pas ka punuar si pedagoge e universitetit “Luigj Gurakuqi”.

Më pas në karrierën e saj, Mandia gjatë qeverisjes së PD-së u emërua si Avokate e Shtetit, emërim gjatë mandatit të dytë të qeverisjes “Berisha”. Pas ardhjes në pushtet të qeverisë Rama, Mandia, e moshës 43 vjeçe, u largua nga kjo detyrë dhe u emërua në Presidencë, si këshilltare juridike e presidentit Bujar Nishani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>