auto_Screenshot_61505298330
13/09/2017 - 12:36

Kush është deputetja e veshur me të zeza në Kuvend dhe tragjedia e saj

Deputetja e Partisë Socialiste për Lushnjën Tatjana Piro, ka qenë ndër deputetet e veshur me të zeza gjatë seancave plenare të mbajtura në Kuvend.

Deputetja ka nja dhimbje të madhe shpirtërore, dhe arsyeja pse mban veshur të zeza është prej humbjes së djalit dhe vëllait pak kohë më parë, në një aksident tragjik.

Një ngjarje tepër e rëndë për një grua, të humbasë në të njëjtën ditë dy persona të rëndësishëm, djalin dhe vëllain, por deputetja Piro ka arritur t’ia dalë mbanë të mposhtë dhimbjen, shkruan panorama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>