auto_Screenshot_111505303719
13/09/2017 - 14:58

Fjala e tij nxiti të qeshura, por deputeti i PD-së zbuloi një detaj të panjohur për Anglinë

Deputeti i ri i Partisë Demokratike Agron Shehaj, gjatë fjalës së tij nga Kuvendi, ka nxitur debat dhe të qeshura në radhë të deputetëve. Por në fakt deputeti i PD-­së, ngriti një sërë shqetësimesh ku ndër to theksoi se politikanëve shqiptarë nuk iu lejohen llogaritë bankare në Angli.

“Kryeministri po na flet se do të bëjë çertifikata online. Unë nuk jam marrë me politikë. Por, ku u zgjodha, pas tre ditësh më komunikuan – jo jo, më morën në telefon nga banka në Angli, në Londër, zoti Kryeministër e më thanë që duhet të mbyllja llogarinë në bankë.

Sipas rregullit në Angli, edhe bankave nuk u lejohet që të hapin llogari bankare për politikanët shqiptarë. Mbase një pjesë prej jush e dinë. Unë nuk kisha llogari bankare, kisha një llogari biznesi.

Kush e di pse-në?! Mesa duket ju njohin mirë. Nuk iu hapin dot asnjë llogari bankare! Imagjinoni si e keni katandisur veten. Lërini shfaqjet”, tha Shehaj./panorama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>