auto_Rama1501262363
14/08/2017 - 7:37

Fierakët i ankohen Ramës për legalizimet dhe ndotjen. Ja raporti

Kryeministri i vendit Edi Rama në vijim të publikimit të dëgjesave publike, ka publikuar ankesat e banorëve të qarkut të Fierit.

Në vijim të raporteve të publikuara edhe në ditët e kaluara, qytetarët kanë bërë të ditura problemet e tyre në dëgjesat që kanë pasur me deputetët e rinj të zonave të tyre.

Kështu problemi më i madh i qytetarëve të këtij qarku ka të bëjë me procesin e legalizimit dhe ndotjen.

Statusi i Ramës

RAPORTI JUAJ

Pasqyra zgjedhore dhe raporti i dëgjesave për Qarkun Fier.

Miqtë e këtij rrjeti nga qarku i Fierit, janë të lutur të bëjnë sugjerime apo ankesa që sipas tyre mund të mungojnë në këtë raport.

auto_20729459_10155048296291523_5442845577326153205_n1502643264

auto_20799886_10155048296201523_7681656617292876984_n1502643261

auto_20728162_10155048296076523_7919220098527135403_n1502643257

auto_20770108_10155048295906523_8913826299243848225_n1502643254

auto_20728007_10155048296061523_6495234171291148429_n1502643250

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>