mediu-2
19/06/2017 - 15:34

Fatmir Mediu flet nga Kamza: Shteti sillet si bandë, rrit taksat

Kryetari i Partise Republikane Fatmir Mediu zhvilloi tre takime elektorale në bashkinë e Kamzës. I shoqëruar edhe nga dy kandidatët në listën e Partisë Demokratike, Flamur Hoxha dhe Ahmet Premci, kryetari i Partisë Republikane u bëri thirrje banorëve që të votojnë nr.6 Partinë Demokratike.

Në fjalën e tij Mediu e vuri theksin në taksat e larta dhe rolin që duhet të ketë shteti.

Mediu: Ka dhe një shtet si ky i joni që sillet si bandë, që e fut dorën në xhepin tonë sa herë i teket. Sa më shumë taksa të larta të merren, sa më shumë varfëri dhe dhunë këtë ketë aq më shumë aq më e lehtë është për të kontrolluar. Rama ka rritur taksat me 30-40 %, ka shtuar taksa, prandaj ne kemi vetëm taksën e sheshtë.

Mediu zhvilloi takim edhe me përfaqësues të biznesit, ku sipas z Mediu futja e taksës së sheshtë dhe ulja e TVSH-së nga 20 në 15 përqind, do t’i japë frymëmarrje ekonomisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>