auto_berisha-ne-zyre-6-1_01482256981
13/09/2017 - 16:16

Berisha: Kontributi dhe dyfytyrësia e PS-së me Unazën e Madhe të Tiranës

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka postuar ne FB dy foto krahasuese te cilat jane sipas tij “kontributi dhe dyfytyresia e PS me Unazen e Madhe te Tiranes”.

“Kontributi dhe dyfytyresia e PS me Unazen e Madhe te Tiranes, projekt i PD qe filloi ne 2011! sb”, shkruan Berisha ne FB.

Njera nga fotot e postuara nga Berisha i takon vitit 2017 kur Kryebashkiaku Erion Veliaj se bashku me Pandeli Majko pershkojne unazen e sapohapur te Tiranes, te cilen e konsiderojne si segment teper te rendesishem qe do te lehtesoje ndjeshem qarkullimin e mjeteve.

Ndersa fotoja tjeter i takon vitit 2011 kohe kur Unaza e Madhe nje projekt i PD-se shoqerohej me protesta nga ana e PS-se.

Fotot shoqerohen edhe me shenimin:
“Vihet në hall edhe militanti i PS: a të besojë Veliaj dhe Majko në 2017 kur thonë se Unaza e Madhe është segment tepër i rëndësishëm apo të besojë Shalësin dhe Baren që protestonin kundër Unazës së Madhe në 2011”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>