basha delvine
19/06/2017 - 12:35

Basha pritet me brohoritje në Delvinë: 25 Qershori është dita kur vrasim frikën!

Kreu i Opozitës Lulzim Basha ka vijuar turin e takimeve në Delvinë. Edhe në këtë qytet Basha është atkuar me qytetarë e sipërmarrës të vegjël ku ka dëgjuar hallet dhe problemet e tyre.

“Në 25 është dita të vrasim frikën. Kjo është data kur e merrni vetë fatin në dorë. Asnjë orë më shumë nuk duhet ta lëmë më në pushtet këtë qeverisje.

Do të keni përkrahje për pensione, invaliditetin, fëmijët. Fëmijët do të jenë priotitet i qeverisjes sime. Shkollat do të kthehen në shtëpinë e fëmijëve. Paratë nuk do të shkojnë më për fasada. Këtë e keni në dorë me votën tuaj ditën e diel”, tha Basha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>