basha ne sarande
19/06/2017 - 13:06

Basha në Sarandë: Ai e ka mendjen te timoni unë te motori, te ekonomia

Pas Delvinës, Lulzim Basha është ndalur edhe në Sarandë ku ka vijuar takimet me qytetarët. Basha është shprehur edhe një herë se Opozita ka një plan të qartë ekonomik dhe se do e ndihmojë Sarandën me turizmin.

“Zgjidhni nr 6 që ka një plan ekonomik, me ndihmesë të huaj gjermane me ekspertët më të mirë europiane. Ai e ka mendjen te timoni unë e kam mendjen te motori që është ekonomia”, tha Basha.
Më tej Basha u shpreh se planin e kemi tani na duhet vota juaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>