basha permet
19/06/2017 - 9:56

Basha në Përmet: Plani im ekonomik do të forcojë biznesin (Video)

Kreu i Partise Demokratike njeherazi edhe klideri i opozites Lulzim Basha ka vijuar sot turin e takimeve elektorale. basha ndodhet sot ne Permet ku ka nisur takimet me qytetaret e sipermarresit e vegjel.

“Në Permet, duke folur me qytetarët për hallet e tyre dhe me sipërmarrësit e vegjël për taksat e larta dhe dhunën e taksidarëve. Plani im ekonomik do të forcojë biznesin dhe do të krijojë vende pune. Fitore”, shkruan Basha sot ne FB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>