rama
11/08/2017 - 19:30

Banorët e Elbasanit i ankohen Ramës për ujë dhe rrugë

Kryeministri Edi Rama ka vijuar traditën e tij, duke publikuar sot raportin e dëgjesave me qytetarët e Elbasanit.

Siç vihet re problemi më i madh i qytetarëve të Elbasanit është mungesa e ujit të pijshëm, ma pas vjen papunësia, investimet në bujqësi, rrugë e problemet me pronën.

Statusi i kryeministrit Rama:

RAPORTI JUAJ

Pasqyra zgjedhore dhe raporti i dëgjesave për Qarkun Elbasan.

Miqtë e këtij rrjeti nga qarku i Elbasanit, janë të lutur të bëjnë sugjerime apo ankesa që sipas tyre mund të mungojnë në këtë raport.

Faleminderit

auto_20707959_10155042806246523_4998342164053692431_n1502470964

auto_20800132_10155042806231523_3182964220234312588_n1502470960

auto_20664171_10155042806471523_2737215071213144424_n1502470959

auto_20728317_10155042806596523_1455148921731978907_n1502470957

auto_20664678_10155042806676523_5264936689411522730_n1502470955

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>