seanca ruci
13/09/2017 - 10:51

Arrihet marrëveshja e parë mes PD-së dhe LSI-së. Nis bashkëpunimi

Opozita në parlament ka bërë marrëveshjen e parë: PD dhe LSI kanë ndarë drejtimin e tre komisioneve parlamentare.

Nënkryetari i PD, Edmond Spaho dhe kryetarja e LSi, Monika Kryemadhi kanë rënë dakord gjatë bisedimeve në mesnatë që PD të kryesojë Komisionin e Integrimit me Genc Pollon dhe Komisionin e Mediave me Albana Vokshin dhe LSI të drejtojë Komisionin e Shëndetësisë me Petrit Vasilin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>