auto_Screenshot_61497875062
19/06/2017 - 14:36

“1 mijë euro për çdo lindje” , Rama bën ironi me Blushin

Rama përpos Bashës tani ka filluar të ironizojë edhe Blushin në facebook.

Kështu, sot ai ka poastuar një foto duke ironzuar me deklaratën e Blushit që do japë 1000 euro për çdo femër që do të lindë fëmijë.

Rmaa ka postuar një foto ku duken 2 meshkuj dhe një femër me bark të madh që duken si shtatëzanë dhe sipër i ka vënë mbishkrimin
“Meqë Blushi na premtoi 1 mijë euro për çdo lindje”, – shkruhet në foton e shpërndarë nga Rama.

Sipas blushit, ai e a marrë këtë nismë për të ndaluar shpopullimin e popullsisë shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>