artan fuga4545
15/06/2017 - 17:05

Artan Fuga: Çfarë kam dëshirë të shkruaj deri në 24 qershor, ora 24:00

Nga Artan Fuga

- Si e kemi tradhtuar integrimin europian.

- Shanset dhe rreziqet e dështimit te lidershipit politik. Basha, Meta, Rama.

- Bilanc ferri në arsim dhe shkencë.

- Reforma ne qeverisjeje si baza e një republike për qytetarët.

- Si mund të mendohet një politikë tjetër kulturore, jo sovjetike dhe jo staliniste.

- Shqipëria e llaçit dhe e betonit në kohën e botës së digjitalizuar.

- Rinia ka nevojë për të drejta politike, jo të jetë mish për top elektoral.

- Shkarkimi i deputetit nga populli? Deviacion me baza fidelkastriste.

- Pse është i panevojshëm dhe i padobishëm një koalicion qeveritar PS – PD?

- Shqipëria: pluralizmi politik i pamundur.

- Konkluzion: për kë do të votoj?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>