dogana-e-hanit-c1200x600
11/08/2017 - 20:00

Situata me zjarret lë pa drita Doganën e Hanit të Hotit

Dogana e Hanit të Hotit për momentin është pa energji elektrike. Kështu ka bërë të ditur OSHEE, e cila ka njoftuar se një gjë e tillë ka ardhur pas rënies së zjarrit në afërsi të saj.

Si pasojë është stukuar linja L30-55/1 Koplik 220 -Vukpalaj për masë sigurie, pasi ka rënë zjarr në afërsi të Bajzes dhe kërkohet nga zjarrfikësja.

OSHEE njofton se pa energji ka mbetur edhe nënstacioni i Koplikut, Bajze si dhe Vukpalaj.

Ndërkohë që OSHEE njofton se sot në Tiranë për shkak te investimit per lidhjen unazore te fidrave 333 dhe 334 te N/St Selite 20 kV, zona pranë Kopshtit Zoologjik sot nuk do të ketë energji elektrike nga ora 10:00 deri në 11:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>