saranda-780x439
19/06/2017 - 10:54

Sarandë/ Policia shpëton 8 fëmijë, rrezikonin të mbyteshin

Policia kufitare në Sarandë u ka ardhur në ndihmë 8 minorenëve të cilët rrezikuan të mbyteshin me një barkë.

Policia sqaron se për shkak të mbingarkesës në barkë dhe dallgëve të forta të detit, fëmijët kanë rrezikuar jetën e tyre dhe kanë kërkuar ndihmë.

“Më datë 18.06.2017, rreth orës 15:30, në zonën ujore përballë “Disko Afrikës” rreth 0.7 milje larg nga bregu i detit, Policia Kufitare Sarandë duke patrulluar në këtë sektor është njoftuar nga qytetarët se një mjet lundrues tip barkë-pedalon, po rrezikohej të mbytej bashkë me 8 persona minorenë që ndodheshin mbi të”, tha policia.
Menjëherë shërbimet e policisë sapo kanë marrë thirrjen për ndihmë, nëpërmjet mjeteve lundruese kanë dhënë ndihmën që duhej duke shpëtuar të gjithë fëmijët që ndodheshin në këtë pedalon, pa probleme për shëndetin e tyre.
Policia falenderoi qytetarët për bashkëpunimin si dhe u bën thirrje të gjithë pushuesve që të kenë sa më shumë kujdes gjatë sezonit turistik, veçanërisht me fëmijët e tyre pranë ujit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>