auto_operazione-san-lorenzo-bari_11502454730
11/08/2017 - 17:34

Policia italiane arreston 2 shqiptarë pjesë të një organizate kriminale në Bari

Policia italiane ka ekzekutuar masën e arrestit me burg dhe arrestit shtëpiak lëshuar nga Gjykata e Barit në ngarkim të 7 qytetarëve italianë dhe dy shqiptarë, anëtarë të një organizate kriminale që plaçkiste bizneset tregtare.

Grupi kriminal ishte përgjegjës për 69 plaçkitje të armatosura të bizneseve në gjithë provincën e Barit me vlerë mbi 80 mijë euro.

Për të shpëtuar pas grabitjes, ata përdornin makina Fiat Uno, të vjedhura, të cilat i digjnin.

Një ndër të arrestuarit shqiptar është Nazmi Buthi, 27 vjeç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>