urgjenca
12/08/2017 - 11:37

Nipi bën për spital xhaxhanë dhe nusen e tij, i gjuan me mjete te forta

Një çift bashkëshortësh nga Mamurrasi kanë mbetur të plagosur pasi janë qëlluar me mjete të forta nga nipi i tyre.

Të plagosur kanë mbetur Agustin dhe Manushe Shpani, të cilët janë dërguar me urgjencë për në spitalin e Traumës.

Ndërkohë që është arrestuar nipi i të plagosurit, Evis Shpani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>