20729590_10155042098326523_7506886209901451337_n
11/08/2017 - 18:26

Komentuesit masakrojnë Ramën në facebook: Kryeministër lodër për fëmijë…

Kryeministri Edi Rama, paraditen e sotme hodhi një fotot në Facebook, ku ai kishte gjetur dy heronjtë e ditës,. Por menjëherë pas këtij postimi kanë shpërthyer kritikat dhe komentet e qytetarëve në drejtim të kryeministrit Rama.

Në foto ishin dy ushtare në krye të detyrës që luftonin me flakët dhe sigurisht duhen vlerësuar për punën e vështirë.

Por në mesin e komenteve përgëzuese për punën e tyre, ndjekësit e kryeministrit vënë re një detaj. Ndonëse ushtaret duken të lodhur e të sfilitur, ato e shuajnë zjarrin me lopata.

Komentuesi: “Kur ia more qeverine Berishes the që vetem dy palë çizme më keni lëne, ndersa ty vetëm 2 lopata t’kanë ngel. Edhe ato me gjysmë bishti. Kryeministër lodër për femijë”, -shkruan ai.

komenti-2-1

Koment-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>