auto_Screenshot_251503346187
22/08/2017 - 10:04

“I hapën kokën dhe e lanë në mes të rrugës”. I moshuari përjeton tmerr në Sukth

Nje aksident ka ndodhur gjate dites se djeshme ne Sukth ku nje makine ka perplasur nje te moshuar dhe eshte larguar nga vendi i ngjarjes.

Por një tjetër problem ka qenë edhe vonesa e ambulances.

“I hapën kokën dhe e lanë në mes të rrugës. A ka shtet në këtë vend a jo? Policat rrinin si qofte i dëgjova vetë kur thanë se shteti ka vdekur”,- ka bere te ditur nje i ri qe ishte ne vendin e ngjarjes.

Kanë qenë banorët e zonës ata që e kanë ndihmuar të moshuarin sepse nëse do të ishte për shtetin ai do të kishte mbetur i shtrirë në mes të rrugës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>