frederik-ndoci
22/08/2017 - 10:14

Frederik Ndoci publikon dhunën e policisë: Fshihen njerëz meskinë e anarshistë

Këngëtari Federik Ndoci ka reaguar nëpërmjet një statusi në rrjetin social Facebook, për sa i përket incidentit të ditës së diel, ku policia ka ndërhyrë në një lokal ku ai po këndonte dhe ka ndaluar muzikën.

Gjithashtu Ndoci ka publikuar edhe video të cilat sipas tij tregojnë momentin kur policia ka ndalur muzikën.

“Lidhur me dhunën policore te ushtruar ndaj meje. E bukura se mbas urdhrit qe mban emrin e kryeministrit fshihen njerëz meskin dhe anarshistë, te cilëve u intereson mbushja me mllef negativ kundër maxhorances”, shkruan Ndoci.


Policia ne lokalin e Frederik Ndocit by news-al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>