290942-m_1497869347-4438954
19/06/2017 - 13:20

Dosja te ‘Krimet’, vrasja e Sulkut lidhet me atentatin në Tiranë

Vrasja e shqiptarit Ilir Sulku në Roterdam të Holandës në Prill të 2015 do të gjykohet nga drejtësia shqiptare.
Burime për Report Tv nga Gjykata e Krimeve të Rënda bënë me dije se autoritetet Holandeze kanë transferuar dosjen hetimore në Shqipëri.

Sipas të njëjtave burime nga Krimet e rënda Holandezet kanë kërkuar që drejtësia shqiptare të japë një vendim për këtë vrasje, pasi sipas hetimeve të tyre ajo lidhet dhe me vrasjen e trefishtë të ndodhur në Maj 2015 në Bulevardin Zogu i Parë në Tiranë.

Aktualisht për vrasjen e trefishtë, pranë Krimeve të Rënda është duke u zhvilluar gjykimi ndaj tre të pandehurve Klejvi Doçi, Markelljan Doçi, Salvatore Letizia .

Në dosjen e holandezëve dhe pse nuk ka një emër konkret se cili është autori i ekzekutimit të Sulkut në Roterdam, hetimet kanë mundur të identifikojnë se kjo vrasje është e lidhur me prova me vrasjen e ndodhur tek ish Stacioni i Trenit në Tiranë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>