zjarrfikes_3
18/06/2017 - 19:09

Digjet një servis makinash në Fushë Prezë

Një zjarr i madh ka përfshirë një servis makinash në Fushë Prezë.

Flakët mësohet se kanë përfshirë gjithë objektin, ndërsa është djegur një numër i madh gomash makinash.

Për të shuar flakët drejt vendit të ngjarjes kanë shkuar zjarrfikësve nga Tirana, Vora dhe Fushë Kruja.

Nga flakët mësohet se nuk ka njerëz të lënduar, por dëmet materiale janë shumë të mëdha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>