b21b3646f5b032d1ba7cd808c1a2c9d6_1503251472-2928124
23/08/2017 - 8:33

Shiten vathët më të shtrenjtë në botë, e pabesueshme sa kushtuan

Këto vathë kanë vendosur një rekord të ri botëror, pasi janë shitur në ankand 57.4 milionë dollarë.
Diamantët blu dhe rozë në formë dardhe të quajtur, Apollo dhe Artemis si perënditë greke, u shitën në ankand në mbrëmjen e fundit të Sotheby.

Megjithëse u shitën veç e veç, por nga i njëjti blerës, vathi blu kushtoi 42 milionë dollarë ndërsa rozi 15 milionë dollarë. Apollo blu është diamant 14.54 karat, ndërsa Artemis 16 karat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>