416A163700000578-4601902-image-a-1_1497478724601
15/06/2017 - 9:40

Tre familje kosovare i shpëtuan zjarrit në Londër

Ka shkuar në 12 numri i viktimave nga zjarri në Londër.
Ekipet e zjarrfikësve kanë arritur të shpëtojnë nga ndërtesa së paku 65 persona që janë dërguar në spitale të ndryshme në perëndim të kryeqytetit britanik.

KTV-ja raporton se së paku 3 familje shqiptare nga Kosova jetonin në këtë ndërtesë, dhe që të treja kanë arritur të dalin sigurt nga aty pas rënies së zjarrit.

Kryeministrja Theresa May tha se do të ketë një hetim të plotë për rastin, për të kuptuar arsyet e zjarrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>