s5c67lacwzdsnovtkhqgh2ee6e_1503177428-6442397
20/08/2017 - 8:50

Të shtëna në Francë, evakuohet stacioni i trenit

Të shtëna raportohet të jenë dëgjuar në jug të Francës pasi tre burra kanë zbritur ilegalisht nga treni i Parisit dhe kanë hapur zjarr.

Stacioni i trenit në Nimes është evakuuar derisa Sky News raporton për një të arrestuar.

The Mirror njofton se policia janë në kërkim në tren për të dyshuarit.

Policia ende nuk ka konfirmuar rastin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>