Lajmi i fundit
Edi Paloka: Bojkot Parlamentit pas aktit të dhunës
Edi Paloka: Dhunë e vazhdueshme ndaj opozitës në Kuvend
Paloka: Opozitës i është dhunuar e drejta e fjalës
Deputeti i PD, Edi Paloka: Dhuna ndaj opozitës, e organizuar nga Rama
Deputeti i PD, Edi Paloka: Ka një vit të tërë që opozita dhunohet
Edi Paloka: Organizimi, që kur janë hartuar listat e deputetëve
Paloka: Do bëjmë detyrën tonë dhe pa qenë në Parlament
Edi Paloka: Shqipëria po shkon drejt një rruge shumë të errët
Lajmet kryesore
Te tjera