Kryesore

Bota

Një pjesë e hapësirës ajrore të Qipros ka qenë mjaft e rrezikshme gjatë paradites së sotme raportojnë mediat e këtij vendi. Për arsye ende të paqarta, sistemi GPS (Global Positioning

‘Facebook” akuzohet se ka mbështetur Donald Trump në zgjedhjet e fundit elektorale, për të marrë drejtimin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Së fundmi flitet në mediat botërore për skandalin

Presidenti amerikan Donald Trump kërkon dënim me vdekje për trafikantët e drogës në SHBA. Ai u shpreh se administrata e tij i ka shpallur luftë “epidemisë së opiateve”. Trump bëri

Donald Trump është kritikuar ashpër nga senatori John McCain për telefonatën e urimit të bërë Vladimir Putinit pas fitores së pritshme të tij në zgjedhjet presidenciale të së dielës. Një

Shëndet

Aborti është procesi që kryhet për ndërprerjen e shtatzënisë para moshës së barrës prej 12 javësh. Në vendin tonë, sipas statistikave kryhen deri në 17.2 aborte për 100 lindje. Në

Bima aloe vera vepron kundër inflamacionit, viruseve, baktereve dhe kërpudhave, është e shkëlqyeshme për lëkurën si edhe për shëndetin në përgjithësi. Është plot e mbushur me vitamina dhe minerale, duke

Ka shumë produkte në treg që premtojnë të eliminojnë të gjitha rrudhat brenda një dite, por rezultatet kurrë nuk janë ato që pretendohen. Rrudhat janë një problem estetik që askush

Pirja e duhanit është një nga zakonet më të këqija dhe që ka ndikim në çdo organ të trupit të njeriut. Duhani është veçanërisht i dëmshëm për mushkëritë dhe është